Vytvoření portálu "Spanelskerecepty.cz" s sebou nese spousty práce. Nejen že se musí nechat přeložit všechny originální španělské recepty do českého jazyka a vše osadit příslušnými texty, ale musí zde dojít i k tomu nejdůležitějšímu úkolu, kterým je vlastní příprava všech uvedených pokrmů.
Tím nejpovolanějším, jenž se může této práce chopit, je náš kuchař, specialista Robert Janíček. Ten skutečně všechny recepty uvařil tak, aby mohly být dále pro vás nafoceny profesionálním fotografem Kamilem Salibou (www.kamilsaliba.com).
Místem, kde mohlo celé vaření proběhnout a je k dispozici dostatečně profesně vybavená kuchyně, se stalo kuchyňské studio restaurace „U Kašny“ v Rajhradě u Brna (www.ukasny.cz). Zde v různých termínech probíhá postupné vaření prezentovaných receptů. A my vám nyní nabízíme pár fotografií, kde můžete nahlédnout tzv. pod pokličku: